Spanje Villajoyosa 

 daagse retraite/ spirituele reis. 

Nu is het tijd voorjezelf en met gelijk gestemden, heerlijk genieten in een Spaanse villa met zwembad en loopafstand van zee.

•     Datum wordt bekend bij genoeg animo         

 

Dag 1. ( inchecken 15:00)

Ben je van harte welkom en maken we kennis met elkaar onder genot van bbq en drankje onder de Spaanse zon. 

Dag 2.

Starten we met yoga en ontbijt. Daarna bezoeken we de watervallen en heb je daar vrije tijd om te zwemmen en zonnen.Je kunt daar ook lunchen ( lunch niet inbegrepen). We bezoeken het plaatselijke winkeltje waar je streek producten kan kopen. Daarna gaan we terug naar de villa en sluiten af met een meditatie. De rest van de dag kun jezelf invullen. 

Dag 3.

Starten met yoga en een heerlijk ontbijt. We zorgen dat we genoeg hebben gegeten en gedronken en trekken onze goede wandel schoenen aan. We rijden de bergen in en vervolgen onze weg wandelend verder de bergen in. We bezoeken de Fort van Bernia,  goede redelijke conditie en goed ter been is een vereiste,  anders kun je niet meedoen. We gaan ook klimmen , dit moet je ook kunnen! Eenmaal boven aangekomen is het ook genieten en geblazen van het adembenemende uitzicht.Hier hoort een prachtige visualisatie bij , die je doet beseffen waar je in het leven staat en hoever je al gekomen bent. Daarna vervolgen wij onze weg terug naar de villa. De rest van de dag kun jezelf weer invullen. 

Dag 4.

Starten we met een visualisatie,  wat heb je wel en niet nodig. Daarna sluiten we vervolgens aan het ontbijt. Na het onbijt maken wij ons klaar om naar het prachtige dorpje Guadalest te gaan. Hier maken we een prachtige wandeling langs het meer. We lopen door de natuur,  waardoor je heerlijk je hoofd kan legen en geniet van de geur van bomen. Fluitende vogeltjes en wind door je haar.Na de wandeling gaan we het dorpje in en bezoeken we Castell guadalest "Huis Orduña" . Stukje historie,  Huis Orduña werd gebouwd na de grote aardbeving van 1644 die het gebied verwoestte en de bijgebouwen van het kasteel vernielde...  Daarna is er tijd om te lunchen ( lunch niet inbegrepen) en te winkelen. We nemen tijd om de rest van de middag hier te vertoeven. Daarna rijden we terug naar de villa waar je verder kunt genieten.  ( de rest van de tijd kun jezelf indelen)

Dag 5.( uitchecken 11:00)

Heerlijk na babbelen tijdens het ontbijt, zodat je terug kan kijken op fantastisch leuke dagen en weer naar huis komt met nieuwe inzichten en verfrissende ideeën. 

De kosten voor deze reis zijn :( worden bekend gemaakt bij genoeg animo)

* betalen in termijnen mogelijk 

* zelf naar locatie komen ( exclusief vliegticket)

* Nederlands sprekende reisleiding 

Ik meld mij aan voor deze reis:


Dit reisaanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)


Let op lees eerst de reisvoorwaarden!!

Reisvoorwaarden

*Extra info 

  • Bij Regen gaan de excursies gewoon door. Dag 2,3 en 4 kunnen worden verschoven.( bijv. Dag 4 kan dag 3 worden etc.)
  • Goede redelijke conditie en goed ter been is een vereiste,  anders kun je niet mee doen. We gaan ook klimmen dit moet je ook kunnen. 
  • Ook vraag ik je goede wandel schoenen mee te nemen en uiteraard je zwemkleding en yogamatje  ( er is geen yogamatje beschikbaar, zelf meenemen) Een rugtas is handig tijdens het wandelen,  je kunt hierin je flesjes drinken meenemen,  dat is wel nodig!
  • Waterschoenen zijn nodig bij de watervallen. 
  • LET OP: Er zijn alleen gedeelde kamers. 
  • Geef ook aan of je allergieën hebt, of bepaalde voedsel niet mag hebben ( geef aan wat voor levensbelang is)